Promoció Pares Joves

Ver código Sandaya.es Ver código Sandaya.es
69 días restantes

Té un nen de menys de 5 anys? Aprofiti per planificar les seves vacances en temporada baixa i per allotjar-se a tarifa reduïda. A més del descompte, li regalem el lloguer del Kit Bebé perquè viatge lleuger! Sota el sol de França o d’Espanya, aprofiti plenament els plaers de la platja i de la natura amb els seus petitons. S’allotjarà en un mobilhome confortable i acollidor o en una excel·lent parcel·la confort. És el moment d’estar tots plegats, tranquil·lament, en família per compartir moments inoblidables amb el nadó. La seva promoció: •25% de descompte en el seu allotjament o parcel·la excepte juliol i agost. •REGAL del lloguer del Kit Bebé (valor 5 €/dia) format per un bressol, una trona i una banyera.

Oferta no acumulable. Vàlida tot l’any excepte juliol i agost en estades de 3 o més nits. L’aplicació del descompte està subjecta a haver proporcionat el codi promocional JPA117 en el moment de fer la reserva per Internet o a haver-lo assenyalat clarament a l’assessor si la reserva s’ha fet per telèfon. Aquesta oferta no és aplicable a una reserva ja registrada. El descompte es farà efectiu quan es presente el document d’identitat que demostre que un nen de menys de 5 anys, en el moment de l’estada, s’allotja a la parcel·la o a l’allotjament a què aplica el descompte. Si el titular de la reserva no pot justificar aquestes condicions, haurà d’abonar l’import del descompte de què s’ha beneficiat indegudament.

Otras promociones en Sandaya:

Sandaya dispone de alojamientos en:

Aquitania, Provenza, Costa Azul, Languedoc, Normandía, Costa Brava, París, La Bretaña y Val de Loire.

Ofertas relacionadas

Oferta -5% en su estancia Necesita unas vacaciones? Le invitamos a alojarse en nuestros 12 campings de Sandaya en Francia o en España. Reserve sus vacaciones ahora y disfruta de un descuento en su estancia. Los campings Sandaya les ofrece un descuento del 5% en su reserva. Ya sea en un acogedor mobil-home o en una hermosa parcela, se aprovechará de la comodidad de campings...
Oferta Jovenes Padres ¿Tiene un niño con menos de 5 años? Aproveche para planificar sus vacaciones en temporada baja y beneficiarse de las tarifas reducidas. Además de un descuento, ¡le ofrecemos el alquiler de un Kit bebé para que no tenga que venir cargado! Bajo el sol de Francia o España, disfrute plenamente de los placeres de la playa y de la naturaleza con sus peq...
10% de descuento con Agoda en Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe, París, Francia Muy bien ubicado en 8th - Champs Elysees, Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe es el punto ideal de partida para sus excursiones en París. Reserva con agoda.com y consigue 10% de descuento - Reservas y estancias hasta 31 Diciembre 2017. - Reservar con 4 días de antelación Novedades acerca de Agoda:
Hasta un 21% de descuento con Agoda en Villa Montmartre, París, Francia Cuando pases por París, te sentirás como en casa en Villa Montmartre, alojamiento de calidad y servicios de primera garantizados. Reserva con agoda.com y consigue hasta 21% de descuento Reservas y estancias hasta 31 Diciembre 2017. Novedades acerca de Agoda:
París 10% de descuento con Agoda en Hotel Eugene En Ville, Francia Muy bien ubicado en 9th - Opera, Hotel Eugene En Ville es el punto ideal de partida para sus excursiones en París. Reserva con agoda.com y consigue 10% de descuento Reservas y estancias hasta 31 Diciembre 2017. Novedades acerca de Agoda:
Ver código Sandaya.es
Ver código Sandaya.es
English