Promoció Sènior 50+

Ver código Sandaya.es Ver código Sandaya.es
101 días restantes

Tenir 50 anys o més és una sort! Gaudeixi d’un descompte en la seva propera estada en mobilhome o parcel·la, excepte juliol i agost. Triï entre els nostres 8 càmpings a França i a Espanya i gaudeixi de vacances relaxants en temporada baixa. S’allotjarà en un mobilhome confortable i acollidor o en una excel·lent parcel·la confort. Tant a la primavera com a l’estiuet de Sant Martí, aprofiti els dies bons que se li presenten. La seva promoció: •25% de descompte en el seu allotjament o parcel·la excepte juliol i agost.

Oferta no acumulable. Vàlida tot l’any excepte juliol i agost en estades de 3 o més nits. L’aplicació del descompte està subjecta a haver proporcionat el codi SEN117 en el moment de fer la reserva per Internet o a haver-lo assenyalat clarament a l’assessor si la reserva s’ha fet per telèfon. Aquesta oferta no és aplicable a una reserva ja registrada. El descompte es farà efectiu quan es presente el document d’identitat que demostre que una persona de 50 anys o més, en el moment de l’estada, s’allotja a la parcel·la o a l’allotjament a què aplica el descompte. Si el titular de la reserva no pot justificar aquestes condicions, haurà d’abonar l’import del descompte de què s’ha beneficiat indegudament.

Otras promociones en Sandaya:

Sandaya dispone de alojamientos en:

Aquitania, Provenza, Costa Azul, Languedoc, Normandía, Costa Brava, París, La Bretaña y Val de Loire.

Ofertas relacionadas

5% de descuento Consigue un 5% de descuento reservando a través de la app. Otras ofertas en Hotelsclick.com: Novedades acerca de Hotelsclick.com:
Paris oferta 15% de descuento con Agoda en Athome – Apartments, Francia Athome - Apartments es una opción inteligente para descansar en París, siempre ofrece un ambiente relajado y tranquilo. Reserva con agoda.com y consigue 15% de descuento. Reservas y estancias hasta 31 Diciembre 2017. Novedades acerca de Agoda:
Descuento del 3% en hoteles cerca de estadios famosos Hotelsclick.com ofrece a los auténticos fans del fútbol la oportunidad de animar a sus equipos en los partidos lejos de casa. Explora los mejores hoteles cerca de los estadios más famosos y disfruta de un 3% de descuento. El código de descuento no es válido para los hoteles que ofrecen la opción "Reserve ahora, pague en el hotel". Así que para u...
5% de Descuento en Los Hoteles de Madrid Consigue un descuento del 5% al hacer tus reservas de hotel en Madrid. Los descuentos no son válidos para las ofertas "Reserva ahora, paga en el hotel". Para poder conseguir el descuento, necesita seleccionar un hotel que no esté registrado en esta modalidad. Otras ofertas en Hotelsclick.com: Novedades acerca de Hotelsclick.com:
Código de descuento del 5% si reserva desde el sitio móvil Ahorre un 5% al reservar el hotel desde el sitio móvil de Hotelsclick.com. El código de descuento no es válido para los hoteles que ofrecen la opción "Reserve ahora, pague en el hotel". Así que para utilizarlo es necesario seleccionar un hotel que no se adhiera a esta convención. Otras ofertas en Hotelsclick.com: Novedades acerca de Hote...
Ver código Sandaya.es
Ver código Sandaya.es
English