Promoció Sènior 50+

Ver código Sandaya.es Ver código Sandaya.es
132 días restantes

Tenir 50 anys o més és una sort! Gaudeixi d’un descompte en la seva propera estada en mobilhome o parcel·la, excepte juliol i agost. Triï entre els nostres 8 càmpings a França i a Espanya i gaudeixi de vacances relaxants en temporada baixa. S’allotjarà en un mobilhome confortable i acollidor o en una excel·lent parcel·la confort. Tant a la primavera com a l’estiuet de Sant Martí, aprofiti els dies bons que se li presenten. La seva promoció: •25% de descompte en el seu allotjament o parcel·la excepte juliol i agost.

Oferta no acumulable. Vàlida tot l’any excepte juliol i agost en estades de 3 o més nits. L’aplicació del descompte està subjecta a haver proporcionat el codi SEN117 en el moment de fer la reserva per Internet o a haver-lo assenyalat clarament a l’assessor si la reserva s’ha fet per telèfon. Aquesta oferta no és aplicable a una reserva ja registrada. El descompte es farà efectiu quan es presente el document d’identitat que demostre que una persona de 50 anys o més, en el moment de l’estada, s’allotja a la parcel·la o a l’allotjament a què aplica el descompte. Si el titular de la reserva no pot justificar aquestes condicions, haurà d’abonar l’import del descompte de què s’ha beneficiat indegudament.

Otras promociones en Sandaya:

Sandaya dispone de alojamientos en:

Aquitania, Provenza, Costa Azul, Languedoc, Normandía, Costa Brava, París, La Bretaña y Val de Loire.

Ofertas relacionadas

10% de descuento con Agoda en Saint Charles Hotel, Paris, Francia Ubicado en el corazón de 13th - Place d'Italie, Saint Charles Hotel es un lugar ideal para descubrir París. Reserve con agoda.com y consiga un 10% de descuento. - Reservas y estancias hasta 31 Diciembre 2017. - Reservar con 3 días de antelación. Novedades acerca de Agoda:
Reserva 7 noches, paga 6 Ganas de pasar unos días en la Costa Brava ? Descubren Cypsela Resort, en Pals. Sol, relax y diversión estarán a la orden del día. Sandaya les ofrece esta oferta extraordinaria de 7 noches al precio de 6 oferta válida solamente en baja temporada (No válido en Julio y Agosto). La oferta es válida para estancias de 7 noches en parcelas y alojamie...
Hasta -25% de descuento ! Hasta -25% para el camping Maisons-Laffitte Dueno de una estancia en camping al bordo de la Seine con el camping Sandaya Maisons-Laffitte ! Aproveche de un descuento de -25% para un alojamiento Posibilidad de hacer su reserva el dia de su llegada ! Su descuento : Hasta -25% de descuento para 2 noches minimum La oferta esta disponible para est...
Descuento online para París Disfruta de 10% de descuento en tu ruta turística en París a bordo de un bus panorámico, comprando tus billetes en BigBusTours.com. Oferta válida hasta el 31 de diciembre de 2017. Novedades acerca de BigBusTours.com:
5% de Descuento en Los Hoteles de Madrid Consigue un descuento del 5% al hacer tus reservas de hotel en Madrid. Los descuentos no son válidos para las ofertas "Reserva ahora, paga en el hotel". Para poder conseguir el descuento, necesita seleccionar un hotel que no esté registrado en esta modalidad. Otras ofertas en Hotelsclick.com: Novedades acerca de Hotelsclick.com:
Ver código Sandaya.es
Ver código Sandaya.es
English